Wednesday, December 19, 2012

Ev Dekorasyonu Tasarım


Ev Dekorasyonu Tasarım - Evinizin dekor tasarımı Yap maliyetli bir girişim olmamalıdır. Ev aksesuarları ve dekor, sen yine de çaba kendinizi tamamlamak için bazı malzemeler büyük olması mümkün olacak. Kendi araçları, artı kasaba gerçek DIY yıılık kılavuzu tasarlayabilirsiniz ruhu ve dekorasyon toplayın, kişinin para dekor iyi olma yapabiliyor kazandıracak.
Ev Dekorasyonu Tasarım - kaçırmamak Tend
Planı değiştirirken ev sahibi genellikle yapmak birçok büyük hatalardan biri, eski eşyalarını koymak ve bir yedek satın almak her zaman. Her zaman düşünün (birlikte konteyner olmadan), sen yaş dekor atmak. Vintage Lambalar beş kuruş için sansasyonel bir yeni bina içinde boyalı veya dekopaj olabilir. Büyükannenin yaşlı çiçek vazo ve bir boya makyaj verin dışında. Antika mobilyalar düzlem-hayır-hayır bir kros olabilir. Basit bir platform oluşturun 100 $ altında farklı bir mastar odası mobilya kanepe veya iki kare olarak dönüştürebilirsiniz. Eski bazı dekoratif parçalar için bak. Bazı tapıyorum ve yaratıcı düşünme ile, her şey tekrar yeni olabilir.
Ev Dekorasyonu Tasarım - Geri Dönüşüm
Şişe ek olarak geri dönüşüm kutular gerçekten bireylerin çoğu için tipik bir şeydir. Bununla birlikte, para kültür dahi yeniden kullanılabilir. Maliyet-yararlılık şey harika tarzı dönüşür artı duvar sanatı için bisiklet Alt alanlar, hemen hemen herhangi bir malzeme geri dönüşümlü olabilir. Çöp birileri kesinlikle diğer insanların olduğunu hazine olurdu.
Gerçekten geri dönüşüm dekorasyonun en sonuçlanabilir ne Mansiyon. Profesyonel bir metal heykel istediğiniz tasarım, kaynak nasıl şekilde öğrenmek için çok iyi bir fikir geliştirmek. Son çözülür yapışkan eşit güzel birçok durumda olabilir. Eğer yaşlı ve yeni bir şey görmek için daha ödüllendirici olasılığı ettik karmaşık tasarımları ve dekor sakınmak.
Ev Dekorasyonu Tasarım - İktisaplar ikinci
Aranjmanlar, mülkiyet kırık ve iflas satış mobilya ve dekor üzerinde en faydalı fırsatlar bulmak için mükemmel bir strateji yapmak. İkincisi çıkışları küçük yanı sıra büyük merkezlerde, evde mevcut olabilir. Halı ya da kutunun içine hasarlı kiremit ile ilgili Alt parça, sonuç bu tür her zaman, eski bir duvar halısı alarak veranda masa ya da muhtemelen bir elbise süslemeleri için ipuçları Ucuz olabilmiş.
İkinci içindeki satın alma özelliği içinde bir yakalama var. Herhangi bir sürü daha ucuz çini, halı, ahşap veya diğer malzemeler ve işçilik arıyorsanız, başka bir yere bakın. İkinci çıkış sınırlı bir kere satın alınması gerekmektedir malzeme ile ilişkili tam miktar gelir olarak ortaya çıkar. Biz boya koordine bir galon dönmek için gidiyoruz aslında imkansız.

No comments:

Post a Comment