Wednesday, December 19, 2012

Dekorasyon


Ev dekorasyon seçim için birçok farklı temalar ve stiller vardır. Dekorasyon country tarzı ev, çünkü sıcaklık ve davetkar bir ev oluşturur hissediyorum bugün en popüler temalarından biridir. Ülke ev dekor genel dostu duygu sizin için zevk yanı sıra ziyaretçileriniz olacak. Eğer sadelik ve doğa hoşlanıyorsanız, bu tema mükemmel bir seçimdir.
Evinizde boyunca tema kullanın veya sadece bir veya iki oda odaklanmak istiyorsanız ülkenizdeki ev dekor projesini başlatmak için, ilk karar vermeniz gerekir. Örneğin, ilkel bir ülke mutfak bir benzer temalı oturma odası ile birleştiğinde. Dekorasyon ülkem anahtarı Aydınlık, temiz renkler ve rustik, el yapımı mobilya ve aksesuarları ile, her şey basit bir tutuyor. Açık renkli ahşap veya beyaz hasır mobilya Shaker tarzı mobilyalar zamansız zarafet bir dönem hissediyorum oluşturmak için iyi bir yoldur. Doğal ahşap döşeme ülke ev dekor için güzel bir seçimdir. Alternatif olarak, bej veya doğru görünümü elde etmek bronzluk gibi tarafsız bir gölge halı da zemin de yapabilirsiniz. Kaldırım taşı veya fayans döşeme genellikle çiftlik esinlenen evlerde görülmektedir.
Paleti fildişi, kahverengi, hardal, adaçayı, pembe, mercan ve birkaç isim turkuaz gibi renkler içerecektir. Apart ahır yıldızlar ve vintage tabela gibi motifleri, bu dekorasyon tarzı ayrıca bitki, meyve veya sebze gibi doğal öğeleri kullanır. Elma, armut, kabak ve söğüt ağaçları yaygındır ülke motifler vardır. Ile bir meyve-ve-dal çelenk tatlı elma veya yıldız serpilmiş bir duvar kağıdı sınır seçerek ev dekor içine ekleyin. Hazineleri ve ıvır zıvır bulmak için antika dükkanları ve pire marketler Scour. Bir antika horoz fırıldak, el boyaması oyun kartlarına ve halk sanatı figürinler gün geçti basit çekicilik getirebilir.
Dekorasyon bu tarz hakkında çok şey rahat bir itiraz için uyumsuz, temiz kalpli unsurlara dayanır olmasıdır. Kumaş, desen ve birlikte uyum içinde renkleri her getiren bir görünüm oluşturun. Dekoratif yastıklar ile ülke dekor Accessorize. Kapakları vintage desenli kumaş seçin veya ülke klasik ile gitmek - şemsiye. Dekoratif yastıklar ofset için, böyle bir krem ​​ekru, tereyağı sarı veya köstebek gibi yumuşak nötr renk, döşemelik kullanın. Çizgili ve çiçekli kumaşlar Dekoratif yastıklar doğal renk düzeni geliştirmek ve kolay, rahat bir görünüm kazandıracaktır. Görünümünü tamamlamak için yastıklar dantel ya da şemsiye yaylar gibi süslemeler ekleyin.
Rahat, ülke oluşturma bu dekor ipuçları ve püf noktaları ile hissediyorum.
Yazarlar Profili: Samuel Ürdün sertifikalı bir iç tasarımcı ve kendi iç dekorasyon danışmanlığı çalışır. Samuel özellikle ahşap mobilya dekorasyon bir ev seviyor ve hiçbir şey tüm ahşap mobilya ve dekor gibi sıcak ve rahat bir dokunuş gibi bir ev verir inanıyor.
Samuel yeni tasarım fikirleri üzerinde okuma seviyor, ve yerden tasarruf teknikleri özel bir ilgi göstermektedir. Burada Samuel hakkında dekoratif yastık ve ev dekorasyonu yazıyor.

No comments:

Post a Comment