Thursday, December 20, 2012

Dekorasyon


Nasıl dekorasyon yazmakta ve bunları başkalarına veren dekorasyon sitenize trafik çekmek olabilir.

Bu counterintuitive geliyor, ama çalışıyor: Eğer müşteriler önceden satmak ve bunları dekorasyon sitenizde sürebilirsin. Arkasındaki fikir diğer siteler ne istediğinizi olması: ürünleri ve sahip olduğunuz bilgi arıyorsanız müşterilerin kanıtlanmış bir havuz. Başka bir deyişle, onlar ürünleri önceden satılan ediyoruz. Tüm yapmanız gereken, onları doğru öğeyi göstermek ve onları var.

Nasıl bu pre-satım müşterilere ulaşmak mı? Eğer şeyler biliyorum kanıtlayan, ve sonra onları dekorasyon sitenize doğrudan bir bağlantı gibi, ürüne ulaşmak için kolay bir yol vererek.

Size şeyler bildiğiniz birine gösterebilen tek yolu iletişim geçer; online olarak iletişim birincil yolu yazı geçer. Bu insanlar yazdıklarınızı okudum ve çok etkilendim, onlar size neden bahsettiğini biliyorum beklemek için gidiyoruz, bu nedenle nedenle duruyor.

Yani kelimeleri olabildiğince olduğu gibi birçok kişi ulaşmaya çalışın. Bu kadar basit ve karmaşık olduğunu.

Konsept: Sizin Kelimeler Dağıtıyor

Herkes çevrimiçi için aç olduğunu bir şey çok kaliteli içerik - sadece kelime, ama insanlar daha önce bilmiyordum şey söyleyeyim kelimeler: Yeni bir ürün, eski bir, tüketici bilgileri, vs için yeni bir kullanım ile ilgili bilgiler Düşün - Birisi dekorasyon sitenizde iyi bir dekorasyon koymak eğer sordum

Örneğin, paintball silahları ve ilgili ürünler satmak varsayalım. Bir şaşırtıcı derecede büyük online bu ürün için topluluk, ama, belki unsurprisingly değil, paintball çevreleyen spor gerçekten iyi içeriğe sahip birçok insan vardır. Büyük bilgi var siteleri meraklıları ile gerçekten çok popüler.

Bu siteler genellikle iki yöntemden birini kullanarak para kazanmak: ya onlar ortağıdır bağlantılar üzerinden ürün satmak, ya da kendi dekorasyon sitelerinde reklam satma. Eğer paintball.about.com bakarsanız Örneğin, size boya ve reklam sürü hakkında iyi, sürekli güncellenen bilgiler bulacaksınız. Hakkında kendi reklam ve bağlantılı konum sitelerinden ürün satarak para yapar.

Ama hakkında ve onlar gibi siteler, bir kaç nedenden dolayı, taze bilgi ve dekorasyon her zaman ihtiyaç vardır. Büyük makaleleri okumak edilmiştir; en değerli müşteri çevrimiçi tekrar müşteri, ancak site bilgilerinizi güncellemek asla eğer, müşterilerin geri gelmez. Ayrıca, Google arama motoru örümceklerinin taze içeriğe sahip sitelere zamanlarda dikkat edilmiştir. Eğer sürekli sitenizde taze içerik varsa, sitenizin Google sıralamasında yukarı hareket edecektir. Ve herkesin istediği bir şey var.

Bu taze içerik ile bu sitelere temin edebilir, onlar size geri gelmesini sağlayacak. Ve sürece adınız yazar olarak yazı olduğu gibi, kendi sitesinden taze müşterilerin alırsınız.

Bir Guru Olmak

Eğer yazı yazılar başlamadan önce, neden bahsettiğini bilmek gerekir. Sen bir guru olmak.

Birincisi, insanlar ürününüzü hakkında konuşmak için gitmek çevrimiçi sohbet odaları, forumlar ve mesaj panoları musallat. Belki sen paintball hakkında bilmeniz gereken her şeyi biliyorum - neredeyse kesinlikle yanılıyorsun. Forumlar müşteriler, hangi bilgileri hazine aradığınızı size söyleyecektir. Ve bu size yazılar yazmaya başladığınızda eklemek istediğiniz bilgi parçalarıdır.

İkincisi, gerçekten bahsettiğini biliyorum emin olun. Bir paintball fan oldukça hızlı Numara yaptığını olmadığını bilecek ve onlar sahte bir dekorasyon sitesine gitmek olmaz.

Eğer bir guru olarak hareket edebilir güvendeyiz sonra, büyük dekorasyon yazmaya başlamak için hazırsınız.

Giveaway dekorasyon yaz nasıl

Üretim - herkes yazabilir. Eğer onlardan biri konum eğer öyleyse bu, basit bir gerçektir, bekle; diğer alternatifler vardır.

Siz de yazabilirsiniz, ve size bilgi biliyorsanız, yarım orada daha fazla konum. Şimdi bir online izleyici ve nasıl dekorasyon optimize etmek için yazmak nasıl anlamaya ihtiyacım var.

İlk olarak, kısa yazmak. Lütfen paragrafları kısa tutun, bilgi bir liste var her metin madde işaretleri ve numaralı puan yapmak ve yerine bir akademik birinin bir konuşma şekilde yazmak.

Her zaman iyi bir dilbilgisi ve yazım denetimi her şeyi kullanmak için elinizden geleni yapın.

Eğer 400 kelimeden uzun bir dekorasyon (MS Word yaklaşık bir sayfa olduğunu) bölünme varsa. Bunu serialize veya dekorasyon sayfaları arasında kırmaya yazı için en iyi yerlerden başlıklar ekleyebilirsiniz.

Son olarak, anahtar kelime kümesi seçin. Bunlar bu makalede ilgilenen insanlar aramak için en olası olduğunu düşünüyorum kelimelerdir. Örneğin, paintball yazılar her zaman "paintball" ve anahtar kelime olarak "paint ball" kullanmalısınız. Belirli bir paintball silahı hakkında yazıyorsanız, ikinci bir anahtar kelime olarak silahın marka ve üretici numarasını kullanabilirsiniz.

Yazınızın genelinde anahtar serpin. Olabildiğince sık olarak başlıkları bunları kullanmak için bazı olun: "Çocuklar için Paintball: Mark X-23". Eğer yapabilirseniz, sizin makalede anahtar kelime bir% 5 frekans var çalışın - bu bir anahtar kelime her yirmi kelime. Eksi makalede genel olarak daha iyi geliyor, özellikle iyidir, ama yüksek bir anahtar kelime sayım arama motorlarında üst rütbe dekorasyon alırsınız.

Eğer bu şekilde yazılar yazarsanız, okuyucu mutlu bir guru olduğunu onları ikna, ve yazılar onlar orada yazılar yerleştirerek devam edecektir bağışlanan konum dekorasyon sitesinde yeterince iyi yapmak emin oluruz.

Sen yazma açılamıyor ne olur?

Sorun değil. Bir dekorasyon içeriği ghostwriter kiralayabilirsiniz. Bilgilerinizi hızlı araştırma yapabilirsiniz, ve size tedarik bilgilere dayalı için dekorasyon yazabilirim kim yazar çevrimiçi yepyeni bir nesil var. Genel olarak, iyi bir yazar daha fazla ücret, ama hiçbir dekorasyon içeriği yazar size muazzam bir ücreti olmalı.

Eğer yazar işe zaman, tüm haklarını satın olduğunuz ön açık olun. Bu bir guru olarak kimlik oluşturulması, yazar olarak yazı adınızı koymak hakkı verir.

Ama her zaman için yazılmış dekorasyon okumalısınız. Onlara yer alan bilgilerin doğru ve kolay anlaşılır olduğundan emin olun. Unutmayın, yerleştirdiğinizle dekorasyon müşterilerinize yüzü.

Sizin dekorasyon Place, Ve Kişisel Şartlar Ne Olmalı Nerede

Ona hiçbir ücret ödemeden - - sizin harika, bilgilendirici, anahtar kelime zengin makalede hazır olduğunda, size dekorasyon çalıştırmak için yerleştirdikten konum dekorasyon sitesinin sahibine sormak ama bir link lütfen: İşte vurucu karşılığında dekorasyon sitesi.

Hepsi bu kadar.

Adınızı ve makalede ekli dekorasyon sitesi linki, faiz sitenize tıklayın edecek kırılmak bir okuyucu ile. İşte o da ürünü satın almak için fırsat olacak ve dekorasyon sitenizde reklam çalıştırıyorsanız, onlar da faturalama için bir hit kadar rafa edeceğiz.

En iyi şey, bilgilendirici yazı ile müşteri satarak olduğunuzu. Bunun yerine, o belirli bir ürün veya bir ürün yelpazesi ihtiyacı neden okuyucu öğretmek için yazı kullanmak gerekir, ya da öğrenmek için sitenize gelmek gerekir; Bu dekorasyon arada, bir satış adım olması gerektiği anlamına gelmez Daha fazla. Bu sadece Mark X-23 paintball fantastik istatistikler hakkında bunları söylüyorum, ve neden çocuklar için böyle büyük bir silah anlamına gelmektedir. Sitenize gitmeye karar onları için o kadar bırakın.

Sen büyük yerlerde onlarca yazılar yerleştirebilirsiniz. Ürününüz için periferik ürün ile anlaşma diğer siteler ile ilk kontrol edin. Örneğin, bir paintball kuruluşun dekorasyon paintball dekorasyon çalıştırmak için istekli olabilir. Gibi konularda geniş bir yelpazede, yazılar çalıştırmak jenerik dekorasyon düzinelerce de vardır:

Fringe Faydaları: Kişisel Arama Motoru Sıralaması Geliştirilmesi

Bir avantajı daha diğer dekorasyon sitelerine dekorasyon yerleştirerek var. Sen inşa her bağlantı kendi sitenizin arama motoru sıralamasını artırabilir.

dekorasyon sitenizin optimize anahtar kelime varsa, size makalenin sonunda bir "kaynak kutusu" olan ısrar gerekir. Bu da onları dekorasyon sitenize ulaşmak için bir yol vermek gibi okuyucu hakkında biraz anlatır bir sınır içine bir bölüm. "Mark Sınırlar FabuWare, son 20 yıldır paintball aksesuarları eve koşar."

Senin bağlantı olmadığını hatırlatmalıyız "FabuWare." Bunun yerine, "paintball aksesuarları" dir. Bunun önemli bir nedeni vardır.

Diğer sitelerden sitenize link bol, arama motoru sıralamalarını kadar gidecek. Bu dekorasyon aracılığıyla ücretsiz link ve ön satış ile birlikte, aynı zamanda dekorasyon sitenize ücretsiz destek almak anlamına gelir.

Eğer dekorasyon sitenize bağlantı da anahtar eşleşen sözcükleri, sıralamanızı anahtar kelime kullanmayın, dekorasyon sitenize diğer bağlantıları ile çok daha yüksek takviye edilecek. Ve bunu yapmanın tek yolu kaynak bilgileri kendiniz yazmak ve bunu yazdığım gibi tam olarak kullanılan sağlamaktır.

Bunu yapmak için, bağlantı kurmak ile tamamlamak, tam metin görünmesini istediğiniz şekilde bir referans kutu tasarımı ve dekorasyon ile birlikte başvuru kutusuna gönderin.

Recap: Ne To Remember

Yazılar yazma ve uzak vererek yapabilirsiniz:

• bir guru içine Yap
• Eğer ürün presell'de izin ver
Sitenize • Sürücü taze trafiği
• Arama motoru sıralamalarını artırın

No comments:

Post a Comment