Wednesday, December 19, 2012

Ev Dekorasyonu Fikirler


Ev Dekorasyonu Fikirler - Öneri ve dekorasyon fikirleri:
Biz şimdi sık sık özelliği aydınlatmak için yeni önerileri ile çalışmayı amaçlarız kızlar gördük. Birçok bulmaya çalışıyorum, ama bazen felaket içinde bitirmek vardır. Ancak, onlar bizim hatalarımızdan dünya ve çalışma almak için bir eğim var. Zaman birileri yanında biri geldi ve nadiren uygulandığını var ki ev dekorasyon içine baktı derseniz, kendinizi endişe yok. Büyük bir bakmak Tedarik ve çağdaş bireylerin deneyler diğerleri bir ilham vermek ve bu gerçekten ilham ya da belki özel bir "modern sanat" ile bağlantılı bir çalışma vardır. Ama bu yorumlar önlemek için, daha organize olmak için bilgedir gerçeklik olduğunu. Muhtemelen özelliğini süslemek için yeterli ipuçları var. Basitçe bir inç kalem. Bazen, bir kağıt ve kalem bakmak ve onları alt nota ev dekore hedef aracılığıyla şey almalıdır. Onları satın almak için vitrin / web mağazası ziyaret ederek.
Sen mobilya kalır ve acı bir ayrıntı oluşturmak olduğunu ilan kağıt bir tasarım formüle etmek her zaman gerekir. Bu doğru yönde devretmeyi veya olmayan herkes için bilmek izin verebilirsiniz. Biz insanlar odaya süslemeleri daha birçok şey daha ziyade emretti kez gördük, hatta serbestçe manevra boş alana atın. Görünen glitches bu tür önleyin, çünkü en sık görülen tek dekoratif fikir daha 'bozukluk' daha sık.
Her şeyi sizin hayalinizdeki evi dekoratör kiralama sonra, istediğiniz çalışma yöntemi yapıyorsa Neredeyse her zaman. Değil sadece onun büyük tasarım karar uygulanmasında, ama yardım bu özünü besler. Diğer bir deyişle, lehçe bu yaklaşım alarak ve herkese tatlı işletmenizi güzelleştirmek yardımcı olur.
Ev Dekorasyonu Fikirleri - İşte dekorasyon göreli kolaylıkla kapsamlı yardım kılavuzu:
Bir defada bir oda içinde vurgu daraltın. Eğer tüm dikkatinizi vererek ardından salonda tadilatta düşünüyor olmalı.
Birincisi, uzayda türü ve senin gibi görünmesini arzu nasıl görselleştirmek. Ne ilk kadar gelir? Demirbaşlar okuyun; erken sonra hafif mobilyalar ile geri koymak olsun. Taze bir klasik bir tasarım içinde masa, sandalye, sehpa, ve diğerleri düşün. Bu da bir başka tek bir hedef taşınır? Sadece yeni bir imaj sunmak şeyleri yeniden düzenlemek veya resim şeyleri uzak öncesinde zorunda kalmıştı. Arada bir, döşemelik kumaş değiştiren yeterli olandan çok daha fazla olduğunu. "Tarzı Cazip aşağıda anahtarıdır."
Eğer mobilya öğe öğrendiğimizde de duvara doğru gölge uzunca bir süre eklemek için bir zorunluluk yoktur. Parlak renkler kullanarak ya da bir dolaba yaşarsanız o orada, belirli bir tencere ya da favori karmaşık tasarım çalışmaları kesme cam kaseler, tabaklar, vb koymak.
İkincisi, belirli bir tablo bozukluğu basitleştirmek ve orada çarpıcı aksesuarları sürdürmek. Güzel sakin bir görünüm üretmek düzeltmek için cazip bir yöntem içinde koyun. Siz çarpıcı görünebilir.
Sonra burası neresi salonu görünmesini tüm. Bu konumu süslemek için çok yönlü tasarımlar ve türleri için en iyisidir. Bu aksesuarların kullanılması tatlılık kullanımı vitrin. Sen mobilya doğru bir martı sunmak için klasik avizeler bir tür kullanabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment