Wednesday, December 19, 2012

Dekorasyon


Şimdi bir gün içinde dekorasyon Ev çok Uzak Doğu trendi doğru eğimlidir. Çok basit ve gerekli alanı doğru özen çünkü Dekorasyon Asya Ev çok popüler. Dekorasyon Asya ev Çin'den iki Japonya'dan okullar-bir ve diğer kökenli olduğuna inanılıyor.
Çin menşeli başlayarak, dekorasyon Asya ev nesne konumlandırma ve uzay fikri veren Feng Shui denir. Dekorasyon Asya ev sağlık ve zenginlik ile ev ilgilidir. Ancak, Feng Shui Mutfak daha sık görülür. Mutfak evin ruhu olarak kabul edilir. Bu yüzden, mutfak dekorasyon Uluslar ev her türlü ev elbette hem de ailenin bütün etkileyecektir. Evde gülüyor Buddha yerleştirme Feng Shui altında en yaygın faaliyettir. Onlar, senin evini canlı bir güç katacak.
Dekorasyon Asya ev ile ilgili en sık hediye Evinizde Pozitif enerji üreten yanı sıra uzakta evden kötü ruhları tutmak yardımcı olur Çin Ejderhaları olduğunu. Asya ev dekorasyon, Para Kurbağalar evinizin hazineleri ve başarısını artırmak için kullanılır. Genellikle akik veya yeşim yapılmış bu kurbağalar da istihbarat ve sıkı çalışma ile birlikte iyi şans sembolü vardır. Dekorasyon Asya ev An Asian Kristal küre beden ve zihin sağlıklı durumunu sağlamak için kullanılır. Bu kristal top evde pozitif enerji uyarır en çok bilinen tedavi olduğunda üzerinde güneş düşme ışınları. Bunların yanı sıra, yeşim atlar gibi Asya bulunan çeşitli diğer hayvan rakamlar aynı zamanda bu amaç için kullanılmaktadır.
Japon bakış açısından, dekorasyon ve mobilya ev daha sonra bir çok farklı. Oldukça enerjileri çekmek ya da direnmek nesneler odaklanmak yerine mekansal sorunları ile ilgilenir. Bu yaşam alanında kendi türüne ve amacına göre oda bölmek Shoji Ekranlar kullanır. Sadece bir Shoji Ekran çarpıcı bir oturma alanına monoton bir oda dönüştürebilirsiniz. Shoji ekranları çeşitli capcanlı renkler ve işaretler pirinç kağıt kullanılarak üretilmektedir. Dekorasyon Asya ev bir diğer önemli unsuru ışıktır. Japon lambaları köşeli yapısı güç ve özünü taklit. Bu lambalar yeterli ışık üzerine görüntüleri sergilemek için çıkıp izin ince pirinç kağıtları ile kaplı. Pirinç kağıdı yanında lambalar bazen ipek imal edilmektedir.
Asya ev süsleyen sandalyeler için lambalar, tablolar, dışkı çeşitli şeyler oluşur. Her tek madde eşsiz güzelliği için oluşturulur. Dekorasyon Asya ev onların dayanıklılık için çok iyi bilinen ve izleyiciyi sürekli kalıcı bir izlenim bırakır. Çevre dostu olan bu ürün çok hızlı bir tempoda Asya dekoru pazarının popülaritesi artmıştır olmak.
Dekorasyon Asya ev de piyasada Veranda mobilya stili mevcuttur ve her eve uygun bir şey var. Bu tarzı çok çekici ve evlerde yapılan geleneksel bir süsleme olarak sürekli kullanılmaktadır. Onun popülerlik hatta batı kültürü yavaş yavaş Asya Ev Dekorasyon meyilli oluyor gerçeğinden ispat edilebilir.

No comments:

Post a Comment