Wednesday, December 19, 2012

canvas tablo


Her sanayi dönüşüm doğal aşamadan geçer. Zaman geçtikçe, yeni teknoloji kullanılabilir hale gelir ve yeni süreçler oluşturulmuştur. İç ve dış faktörlerin tüm endüstrilerin dönüşüm sürecine katkıda bulunur. canvas  tablo sektöründe bir istisna değildir.

Sadece birkaç yıl önce çok az sayıda muhasebeciler, müşterileri için canvas  tablo iadelerini hazırlamak için yazılım kullanılır. Hatta bazıları onlar yazılım kullanmadan vergisi beyannameleri hazırlamak için yeterince akıllı olduğunu bir gurur olarak kabul. Birkaç kısa yıl içinde, ülkedeki hemen hemen her canvas  tablo canvas  tablo iadelerini hazırlamak, canvas  tablo hazırlama yazılımı çeşit kullanır. Şimdi bir canvas  tablo canvas  tablo beyannamesi hazırlamak için yazılım kullanır, ancak yazılım canvas  tablo kullanıp kullanmadığını bir soru değildir. Times canvas  tablo sektöründe önemli ölçüde değişmiştir. Dikkatli muhasebeciler hızlı şeyleri kendi sektöründe nasıl değiştiğini fark edebilirsiniz.

Sadece birkaç yıl önce aksine, herhangi bir canvas  tablo uygulaması bilgisayar ve canvas  tablo yazılım olmadan çalışması ve hayatta nasıl neredeyse düşünülemez. Bilgisayarlar ve canvas  tablo ve canvas  tablo için yazılım olmadan çalışır ülkede tek bir canvas  tablo uygulaması muhtemelen yoktur. Sadece birkaç yıl önce, muhasebeciler çok sayıda kendi sektöründe girmek mümkün olacak bir şey olarak bilgisayar veya yazılım düşünün vermedi. Onlar hiçbir şey bir canvas  tablo beyannamesi hazırlamak için onların yeteneği yerini düşündüm. Onlar hiçbir şey bir mizan dengelemek ve bunun dışında finansal tabloların hazırlanmasında yeteneklerini yerine düşündüm. Onların inkar kısa bir süre içinde yaygın olarak kabul haline gelmiştir.

Muhasebeciler inkar yeni bir aşamaya artık. Bu kez onlar kağıtlar olmadan çalışması için bir canvas  tablo uygulaması için bugüne kadar mümkün olduğunu inkar. Onlar hiç muhasebeciler kağıtları, dönem olmadan çalışması için mümkün olacak olduğunu inkar. Yıldır gelecek kağıtsız ofis hakkında konuşmak çok olmuştur. Çok sayıda makaleleri dünya kağıtsız iş operasyonları ile nasıl değişeceğini nitelendirdiler. Ancak, tahminler kişi bekliyorduk hızda gerçek değil. Konu zamanla cazibesini yitirdi. Böylece, şimdiye kadar onlar için bir kağıtsız ofis olabileceğini muhasebecilerin reddi haklı olduğunu.

Aslında kağıtsız ofis bize sinsice olmasıdır. Kağıtsız operasyonlarında iş operasyonlarını dönüştürmek için gerekli olan teknoloji son derece uygun hale gelmiştir. Küçük EBM uygulamaları artık kendi başlarına, $ gibi küçük 2,000 yatırımla kağıtsız gidebilirsiniz. Times bu alanda önemli ölçüde değişti ama ne yazık ki, muhasebeciler bu eğilim fark edilmez.

Teknolojisi, mevcut ekonomik ve hızlıdır. Oysa kendi sektöründe geliyor bu değişimin farkında bile değildir ülkede muhasebeciler, binlercesi var. Bir canvas tablo uygulaması birkaç kısa yıl içinde, bilgisayar ve yazılım bugün olmadan çalışabilir ki düşünülemez gibi, onun bir canvas  tablo uygulaması KAĞIT İLE işlediğini hayal bile edilemez.

Bu değişimin doğası birçok canvas  tablo uygulamaları için yıkıcı olabilir ki gibi. canvas  tablo ve canvas  tablo yazılım değişikliği kabul edilmesi süreci hakkında geldiğimde o kadar zor değildi. Çok kolay çalıştırmak için yeni bir yol ile ileriye gidebiliriz. Sen, yazılım satın kendinizi eğitmek ve ileriye dönük, kullanmaya başlamak istiyorum.

Kağıtsız Going, ancak büyük çapta bir kültür değişimdir. Bu ofisler, çalışma şeklinize önemli değişiklikler getiriyor. Bu iş akışı süreçlerinde önemli bir değişiklik gerektirir. Dönüşüm süreci de iyi bir planlama ve uygulama gerektirir. Dönüşüm zor değildir ama özel planlama ve dikkat gerektirir. Diğerleri için servetler yaparken, çok sayıda küçük canvas  tablo uygulamaları zarar ve öldürebilir birçok kişi tarafından fark edilmeden canvas  tablo sektöründe önemli bir devrim bira, vardır. Bu kendi kağıtları altında birkaç canvas  tablo gömen kağıtsız devrimdir.

No comments:

Post a Comment