Thursday, October 18, 2012

manzara resimli tablolar

manzara resimli tablolar

Iş daha ve daha manzara resimli tablolar global hale gelir ve karmaşıklığı ortaya çıkmaya devam ederken, belli alanlarda bugünün kariyer piyasasında önem manzara resimli tablolar kazanmıştır. Bunlardan biri muhasebe. Muhasebe herhangi bir hands-on yaklaşım ürün geliştirme daha fazla bilgi işleme daha fazla bir soru, bir çok kavramsal kariyer ya da bir iştir. Ancak, manzara resimli tablolar eğilimler değiştikçe, muhasebe biraz daha farklı ve 'crunching numaraları' daha az sadece bir soru haline geliyor.


Bu gün, belirli bir şirketin bir parçası olarak ayrı işleri manzara resimli tablolar yapmak muhasebeciler, belirli türde vardır. Harcama ve kaynak kullanımını izlemek muhasebeciler vardır ve bu 'denetim' muhasebeci denir. Sonra orada prosedürleri rehberlik etmek ve karar verme kolaylaştırmak için muhasebe bilgi kullanan diğer profesyoneller vardır ve bu 'yönetim' muhasebeci olarak adlandırılır.

Denebilir ki denetim muhasebeci olarak katılıyor manzara resimli tablolar ise defter tutma geçmişi, yönetim muhasebesi bir şirketin kaynaklar açısından bu olaylar için ve plan öngörmek için denemek için geleceğe bakan bir süreçtir. Yönetim muhasebesi bir firmanın manzara resimli tablolar makine ile doğrudan ilgilenir iken 'Defterler' ve muhasebe klasik fikirleri, denetim muhasebe daha aittir. Hem pozisyonları insanların becerileri ve analitik beceri gerektiren; muhasebeciler iki tip bilgisayar kullanmayı bilmek gerekir. Microsoft Excel gibi elektronik tablo programı esnek bir biçimde muhasebe manzara resimli tablolar bilgi mevcut tutmak popüler.

İki ilgili nasıl sorun ile ilgili olarak, denetim muhasebe genellikle küçük işletmeler için daha önemli kabul edilir. Bir küçük işletme sahibi veya genel müdür sağlayabilir daha fazla bir gözetim ihtiyacı olmayabilir, ama birileri her zaman defterleri tutmak zorunda kaldı. Ayrıca, yönetim, eski özdeyiş 'çok aşçılar suyu yağma' olduğunu başvurabilirler. Yönetim muhasebesi projeler çeşitli mikro-yönetmek için birçok danışman ihtiyacı büyük şirketlerin daha yararlı bir rolü olduğu görülmektedir.

Genel olarak, muhasebe popüler bir kariyer seçimi haline geliyor. Bazıları, muhasebeciler geçmişte tarif edilmiştir ne kadar bir kaçınma için de uzak olabilir manzara resimli tablolar. Bazı insanlar 'numaraları sevmiyorum' ve dayanılmaz kuru veya sıkıcı olmaya muhasebe işleri düşünün. Diğerleri ise, zaten bir EBM (Yeminli Mali Müşavir) ve bu kendileri de yüksek profilli denetim muhasebe pozisyonları yerleştirilir bulabilirsiniz haline Öğrenimlerini tamamlamış. Diğerleri için, manzara resimli tablolar yönetim muhasebesi, klasik bir kariyer, yeni bir görünüm sağlar.

Her iki şekilde de, bu değerli alan çalışmasında şirketin belirli bir tür içine almak için iyi bir yol olabilir. birçok şirket geçici muhasebeci işe alıyor, ve fırsat bolluğu işletmelerin çoğunluğu kaynak ayırma çalışması, varlık yönetimi, ya yönelik çabalarını açmak gibi işveren ve üniversite mezunları, muhasebe fenomen aracılığıyla birbirlerini bulmak mümkün olabilir anlamına gelir daha basit, çatırdayan numaraların.

Ben ikinci ya da üçüncü kez birini karşılamak Oftentimes zaman, diyorlar, "Eğer muhasebe değil mi?" Ben metodolojisi ve işimin yönü ölçüm olan muhasebe içine olsam da, bir bütün olarak mesleğin iyi olarak etiketlenir 'muhasebe'.

Muhasebecilik bu muhasebeciler ölçü, parça ve finansal bilgi raporu kaynak tahsisi kararları tarafından yapılabilir böylece hangi yöntemleri, iyi, karar vericiler kim vardır mesleği ve muhasebe.

Bir küçük işletme sahibinin kişisel mali için, bir örnek olarak, ben bir kaç kişi (aile) mali ölçme ve küçük işletme sahibi için gerekli bilgileri raporlama olabilir. Bu durumda, karar verici küçük işletme sahibi ve onun kararları o ailenin ihtiyaçlarını doğru koymak var ne kadar para karar barındırır olduğunu.

Genel olarak konuşursak, muhasebe iki ana türü vardır. Finansal muhasebe vardır ve denetim vardır. Finansal muhasebe tipik bilgilerin kayıtlı olduğu bir ticari işletme ile ilgili finansal bilgi işleme içerir, organize, özetlenmiş, yorumlanabilir ve nihayet iletilecektir.

Denetim, diğer taraftan, o projeksiyonları hakkında mali kayıtlar ve cevap sorular hakkında bir profesyonel görüşünü ifade edebilir, böylece bağımsız bir denetçi muhasebe kayıtları ve finansal tabloları inceliyor bu süreci vardır.

Muhasebe kalbinde çeşitli satış ve giderleri günlük durumuna günün hisse senedi almak için ihtiyacı yatıyor. Modern dünyada birçok sözleşmeleri kısmen değişen zamanlarda yerine getirildiği zaman, defter tutma sizin ve iş şeylerin büyük düzeni nerede durduğunuzu bilmek tek manzara resimli tablolar yoludur.

Kendi küçük işletme faaliyet varsa, bazı muhasebe yazılımı ile sadece iyi yapmak mümkün olabilir. Bazı akış şeması şablonlar için etrafına bir göz atın. Bunlar aylık mali kayıt ve raporlama yapabilir, bunu söylemek eğlenceli cesaret. Sadece gelir ve giderlerin çeşitli girmek, sonra her alt uygun alanları günceller. Siz farkına varmadan tüm faturaları için ayrılan edilmiştir ve sizin alt satırında var olduğunun kanıtı var.

Eğer tüm yollarla, daha sonra, kendi başınıza iş maliyesi yönetebilirsiniz bulursanız, bildiğiniz sistemi ile sopa sizin için çalışır. Ancak, zor tutarsızlıklar nereden geldiğini görmek için yapmak komplikasyonlar içine yayınlanmaya başlaması ise, bir profesyonel muhasebecinin hizmetleri sağlamak için zaman olabilir.
bellek veriyolu da bir adres otobüs veya front side bus denilen ve hem otobüslerde yüksek hızlı dijital superhighways konusudur. Erişim yöntemleri ve hızlı bellek ve yığın depolama aygıtları arasındaki temel teknik farklılıklar ikisidir. Tüm hafıza boyutları ve depolama kapasiteleri kaçınılmaz zamanla teknolojideki gelişmeler ile aşılacaktır.

Önbellek performans veya verimi arttırmak için birçok merkezi işlem birimi tarafından kullanılan iç özel bir bellek türüdür. Ana bellekte bilgilerin bazıları biraz daha manzara resimli tablolar yavaş ama çok daha büyük kapasiteli işlemci yazmaçları daha ve daha hızlı ama ana bellek daha manzara resimli tablolar küçük cache bellek, de kopyalanır. Çok seviyeli önbellek de yaygın olarak kullanılır. Birincil önbellek işleme cihazı için küçük, hızlı ve yakın olduğunu. İkincil önbellek daha büyük ve daha yavaş, ama yine de daha manzara resimli tablolar hızlı ve ana bellek çok daha küçüktür.

Yarıiletken hafıza bilgilerini depolamak için yarı iletken tabanlı entegre devreleri kullanır. Bir yarı iletken bellek yongası küçük transistörler veya kapasitörler milyonlarca içerebilir. Yarıiletken bellek Hem uçucu ve uçucu olmayan formları mevcuttur. Modern bilgisayarlarda, birincil depolama neredeyse sadece dinamik yarıiletken kalıcı bellek veya dinamik rasgele erişim belleği oluşur manzara resimli tablolar. Yüzyılın başından bu yana, flash bellek olarak da bilinen geçici olmayan yarı iletken bellek türüdür manzara resimli tablolar giderek ev bilgisayarları için çevrimdışı depolama gibi pay elde etmiştir. Sigara yarıiletken kalıcı bellek manzara resimli tablolar de çeşitli gelişmiş elektronik cihazlar ve özel bir bilgisayar ikincil depolama için kullanılır.


Bir iş başlarken, size muhasebe ve vergi ödeme için kullanmak için gidiyoruz yöntemini belirlemek zorunda. Iki seçenek nakit yöntemi ve tahakkuk yöntemi vardır.

Nakit Yöntemi

Size sadelik arıyorsanız, nakit yöntemi muhtemelen en iyi muhasebe seçimdir. Ödemenin fiilen alınan veya yapıldığında genellikle gelir ve kesintiler talep edilebilir. Bu iyi bir örnek ile gösterilmiştir.

Ben küçük bir işletme açmak ve kartvizit ve kırtasiye sipariş var. Ben ürünleri almak ve 18 Kasım 2007 tarihinde fatura ödemek. Nakit yöntemi altında, manzara resimli tablolar ben benim 2007 vergi beyannamesi üzerinde maliyet düşebilirsiniz.

Bazı işletmeler nakit yöntemi kullanılarak kısıtlanmıştır. Onlar belirli bir yıl için brüt gelirlerinde az 5 milyon dolardan varsa C şirketlerin yalnızca nakit yöntemi kullanabilirsiniz. Profesyonel Hizmet Kurumlar, sınırsız nakit yöntemi kullanabilirsiniz ise tarım şirketler yapabilirsiniz nedeniyle öylesine brüt gelirlerinin az 25 milyon $ olup olmadığını. Vergi barınaklar nakit manzara resimli tablolar yöntemi kullanmaları yasaktır.

Tahakkuk Yöntem

Muhasebe Tahakkuk Yöntem biraz daha karmaşık. Bu yöntem kapsamında, gider tahakkuk tarihindeki içinde odak, ödenen değil. Bu küçük bir fark gibi görünse de, bu kitap ve aklın parça ile harap oynayabilir.

Bir önceki örneği kullanırsak, ben kartvizit sipariş ve 18 Aralık 2006 tarihinde, sabit varsayılmaktadır. Ben 30 Aralık'ta ürün almak, ancak manzara resimli tablolar kadar fatura ödemezler. Ne pahasına iddia edilebilir? Bu ekonomik performans oluştuğunda bağlıdır.

Mal veya hizmet size sağlanır Genellikle, ekonomik performans oluşur. Kartvizit ve sabit 30 Aralık'ta fatura ile teslim edildiğinde Yukarıdaki örnekte,manzara resimli tablolar ekonomik performans tartışmasız oluşacak. Böylece, 2007 vergi yılı için gider düşeriz mümkün olacaktır.

Kapanış

Gördüğünüz gibi, nakit yöntemi iki muhasebe manzara resimli tablolar yöntemlerinin daha kolaydır. Işiniz için en iyi yöntemi belirlemek için, bir vergi uzmanı ile konuşmak.

No comments:

Post a Comment