Thursday, October 18, 2012

5 parçalı tablolar


5 parçalı tablolar

Ev tabanlı 5 parçalı tablolar işletmeler hala işletmeler ve bu tür bir finansal muhasebe çeşitli nedenlerden dolayı gerekli olduğu gibi. Vergiler 5 parçalı tablolar para kazandım ve para ödenen göstermek için muhasebe kayıtlarını tutmak için bir ev iş için en önemli nedenlerinden biridir. Orada bunu yapmak için birkaç yol vardır ve muhasebe uygulamaları 5 parçalı tablolar bilginizi bir barikat değildir. Bazı küçük işletme sahipleri evden çalışmak yana, gelir ve giderlerin 5 parçalı tablolar izlenmesi gereken olmadığını düşünüyorum, ama bu tamamen doğru değildir.




Tutulması hesap defter ve kayıtları satılmaya hazır muhasebe yazılımı çeşitli yapılabilir. Bu tür yazılımlar çok kolay, küçük bir ev iş sahibi kitapları dengelemek 5 parçalı tablolar ve kendi ev iş karlılık bir fikir edinmek için yapmak tabloları anlamak kolay sahiptir. Bu uygulamalar için yazılım güvenilir üreticilerin çeşitli tarafından yapılan ve bu programların bazıları da yıl sonu için önemli vergi iade bilgileri için alanlar var edilmektedir. Bu yazılım programları büyük ölçüde bile hiçbir 5 parçalı tablolar muhasebe deneyimi olan biri için, ev işletmeler için muhasebe basitleştirmek.

Bazı ev iş sahipleri bir kalem ve kağıt ile, her şey eski moda bir şekilde yapmayı tercih ederler. Bilgisayar korsanları ve orada virüs, bazı sahipleri kendi bilgisayarınızda kendi mali kayıtlarını tutmak için tercih ediyorum. Bu durumda, üç sütunlu bir genel muhasebe defterine pahalı yazılımlar gibi etkin çalışacaktır. Bir sütun ev iş için alınan paranın temsil edebilir, bir sütun ev iş adına ödenir, ve bir sütun ev iş çalışan bir denge tutmak için kullanılabilecek para için kullanılabilir. Her gün, her transactiion defterine kaydedilir çünkü bu muhasebe sistemi, kullanmak ve takip etmek kolaydır. Ledger da mali yılın sonunda ev iş vergi hazırlık için önemli bir kaydıdır.

Muhasebe kayıtları bir ev iş çalışan çok önemli bir parçasıdır. Evinizde iş adına alınan ve gönderilen ödemeleri kayıtlarını tutmak, yazılım ya da sadece bir eski moda defterine satın olsun bir ev tabanlı iş başarılı bir çalışan çok önemli bir adımdır. Ev iş sahipleri bir sürü kendi ev işleri ile ilgili muhasebe dert etmeyin, bu sizin ve ev iş için ölümcül bir hata olabilir 5 parçalı tablolar. Evinizde iş için muhasebe kayıtlarını tutmak ve yazılım veya eski kalem ve kağıt yöntemi kullanmak olmadığını, finansal işlemlerin kayıtlarını tutmak emin olun. Bu yılın sonunda size zaman ve bir sürü sorun ave olacaktır.

Muhasebeciler bir şirketin birçok finansal 5 parçalı tablolar yönleriyle kritik bir rol oynamaktadır. Genel olarak, denge kitaplar, kayıt maliyetleri ve kar, bordro yürütmek vergileri ve faturaları ödemek, ve dışında örgütlere mali tablolar yayınlayacak. Bu basit görevleri görünebilir rağmen 5 parçalı tablolar, muhasebeciler masraflı cezalar ve gölgelendi itibarına sonuçlanan skandalı önlemek için protokol ve düzenlemeler konusunda çok bilgili olması gerekmektedir. Ancak, 5 parçalı tablolar gelişmiş muhasebe yazılımı için kağıt tükürme hesap ve defter sayfaları alışverişi sonra taze bir nefes çekiyor. Kariyer Muhasebeciler artık numaraları ve yönetimi sektörü için finansal argo çevirmen olarak görev daha fazla zaman crunching az zaman harcayarak, danışmanlık şapka giymek için fırsat var.

Bu yeni şapka da yepyeni bir kıyafet ile birlikte geliyor. İşverenler artık sadece matematik ve detay odaklı olmayan Muhasebe başvuru aramak, ama bunları yerinde ve sorunları çözmek için ödünç analitik düşünme becerilerine sahip. Onlar bunu uygulayabilirsiniz üyesi tebliğ edilememesi halinde Yine de, hatta en iyi çözümleri değersiz. Bu nedenle, güçlü yazılı ve sözlü iletişim becerileri modern muhasebe pozisyonu için önemli nitelikler vardır. Finans, işletme, veya bilgi sistemlerinin yönetiminde Bir lisans (MIS) giriş seviyesi pozisyonlar başarılı olmak için gerekli teknik, analitik ve iletişim becerileri işverenler tarafından uygun eğitim olarak kabul edilir. Yeminli Mali Müşavirler Amerikan Enstitüsü, ancak EBM sınava eleme önce, tipik bir dört yıllık lisans daha otuz saatten fazla, üniversite eğitiminin 150 saat gerektirir. Iç denetim ve yönetim muhasebesi kariyer yolunda olanlar başlatılması için, sorunu sertifikalar bazı işverenler tarafından gerekli İç Denetçiler veya Yönetim Muhasebeciler Enstitüsü vardır. Muhasebe pozisyonları için Nitelikler alakasız bir alanda bir derece ile lise mezunlarına pozisyonları, önlisans sahipleri, ya da insanların sunan, çok daha gevşek olduğunu. Özellikle, bu pozisyonlar genellikle daha sıkıcı ve daha az tazminat sunuyoruz.

Kamu muhasebesi, içi muhasebe, iç denetçiler, yönetim muhasebecileri, hükümet muhasebeciler, muhasebeciler ve denetim katip ve bağımsız: Iyimser konuşma, ilgi ve muhasebeci eğitim geniş bir yelpazede vurgulayan sektöründe birçok muhasebe kariyer parça vardır. Serbest Muhasebeci bir şirketin vergi beyannamelerini ve hükümet ve kamu mali kayıtları kullanılabilir hale dış denetim, hazırlamak. Becerilerini hem küçük hem de büyük firmalar tarafından ihtiyaç vardır çünkü bu muhasebecilerin işlerinin esnekliğini zevk. In-House Muhasebeciler varlık ve bordro, parça ödemeler, yönetmek ve diğer mali konular ele, bütçeler ayarlamış. İç Denetçiler ve Yönetim Muhasebeciler, yazım hataları için muhasebe sistemlerinin kontrol yönetmeliklere uyulmasının sağlanması, süreçleri, kritik kararlar ve strateji planlama konusunda danışmanlık ile daha iç işlev üstlenecek. Devlet Muhasebeciler gelir toplamak ve bu yasaya uygun olarak harcandığını görmek finansal abartılı disiplini vardır. Bookkeepers ve Denetim Clerks şirketin mali kayıt tutma sistemi veri giren bir görevi gerçekleştirmek. Ancak, bir kez EBM, birçok işletme oturumları ve bir sözleşme esasına göre vergi iadesi iş danışmanlık için düzenlemek için istekli beri bir girişimci güçlenen olma cazibesini kazandınız.

Ne olursa olsun pozisyon, muhasebe alanında kariyer kapı içine bu ayağını aldıktan sonra yukarı taşımak için birçok fırsat sunar ve hemen kapı açık. Sanayi skandallar bir dizi sonra, şirket hevesle müşterilerine 'inancını yeniden tesis etmek amacıyla, adli pozisyonları doldurmak için etik başvuru arıyorlar. Kamu muhasebe sektörü de denetim ve vergi birçok kullanılabilir konumlara sahiptir. Bunlar 5 parçalı tablolar fırsatları öncelikle sağlık ve imalat sektörlerinde yer almaktadır, ancak 5 parçalı tablolar daima karşılığında hizmetçilik pozisyonları doldurmak için parlak gözlü gençler arıyoruz bir büyük isim bir özgeçmiş yazdırmak için.

Big Four Muhasebe Firmaları hızlı kıdem durumu ulaştığınızda ortalarında 40.000 $ 'a yüksek 50.000 $ yukarı taşımak giriş seviyesi muhasebe çalışanlar için orta $ 30.000 ler için 40.000 $ perişan başlangıç ​​maaşı uzak bir sunuyoruz. Yönetim Muhasebeciler orta $ 70.000 bir yılda 60.000 $ kazanmak ve ortakları genelde fazla 120.000 $ yapmak. Küçük firmalar biraz daha düşük ücretler teklif olsa da, genel olarak maaşlar önümüzdeki birkaç yıl içinde sektöründe artmaya devam edeceği tahmin edilmektedir.

Size daha iyi tatmin edici bir deneyim için gidiyoruz kendi iş ya da kar amacı gütmeyen kuruluş yönetmek için muhasebe dersleri almaya düşünüyorsanız! Aslında, şansını neredeyse en kısa sürede size yeni bilgi ve metodolojisini uygulamak gibi çeşitli şekillerde muhasebe ve finansal 5 parçalı tablolar yönetim için genişletilmiş anlayış kanıt fark edeceksiniz vardır.

Sen anlamlı ve verimli şekilde muhasebe bilginizi genişletmek amacıyla muhasebe dört yıllık lisans kazanmak zorunda değilsiniz. Eğer muhasebe Mesleğinizle yapmak istiyorsanız, 5 parçalı tablolar bir, iki veya dört yıllık lisans programı içine zaman ve kaynak yatırımı için yapardı.

Size katılmak bir örgüt yönetmek için finansal muhasebe hakkında kendinizi eğitmek konusunda ciddi iseniz, aynı zamanda iki yıllık bir lisans programı zaman ve çabaya değer olduğunu görebilirsiniz. Birçok topluluk üniversite ve eğlence bir tişört için program ve bütçe 5 parçalı tablolar uygun olabilir sınıfları öğrenme, ancak vardır.

Bir topluluk üniversite yakınında yaşıyorsanız, kampüs veya web sitesini ziyaret edin ve sunulan muhasebe dersleri türleri hakkında daha fazla bilgi edinmek. Eğer  5 parçalı tablolar aradığınız bilgileri göremiyorsanız, müfredat hakkında soru sormak ya da ne muhasebe dersleri türde öğrenme hedefleri karşılayacak hakkında tavsiye aramak için tereddüt etmeyin.

Eğer büyük bir şehirde yaşamak, özellikle birçok öğrenme merkezleri ve kayak, 5 parçalı tablolar ve muhasebe yapma suşi şeyler her türlü sınıflar sunan kuruluşlar vardır. Bir kaç hafta bir gün son oturumlarında uzun öylesine katılımcılar programları içine sığabilecek çünkü bu tür sınıfların çoğu zaman eğitimin en uygun türüdür. Ayrıca, bu küçük bir öğrenme kuruluşların 5 parçalı tablolar üniversite lisans programları daha az mal olacak.

Internetten göz atın ve yerel muhasebe dersleri hakkında etrafında sormak. Eğer hızlı bir çözüm arıyorsanız size kendi kendine öğrenme hoşlanıyorsanız,5 parçalı tablolar  bazı online kurslar da vardır. Çoğu diğerlerine göre çok daha yüksek oranları olduğu gibi, çevrimiçi okullar için eğitim araştırma için zaman ayırın.

No comments:

Post a Comment