Tuesday, October 23, 2012

Canvas Tablo


Canvas Tablo

Eğer tüm muhasebe Canvas Tablo ve defter tutma hizmetleri bile dolar on sent gibi düşük, 20, 15 halletmek istiyorsanız, o zaman bu yazı nasıl Canvas Tablo göstereceğim.

Bu atın:

Çoğu kişi bunu bilmiyorum Canvas Tablo rağmen, takas ya da "ticari" sanayi olarak adlandırılan bir milyar dolarlık dünya çapında bir endüstri var.

Ve bu sektörde e takas bir demet olduğunu kulüpleri satın alma gibi eylemi sıralama - farklı işletmelerin binlerce katılmak değil, düzenli para Canvas Tablo ama "ticari" dolar kullanarak birbirleri ile iş yapmak. Ticaret dolar para - sadece cebinize dolar gibi para birimi olan - ama bu şirket barter içinde sadece harcanan olabilir.

Bu büyük Monopoly oyunu gibi çeşit bulunuyor Canvas Tablo.

Tekel, size $ 1 $ ile 500 arasında değişen farklı faturalar var. Ama bu faturaları oyun sadece değerlidir. Oyun Dışında onlar değersiz. Ve aynı ticaret dolar ile Canvas Tablo  gider. Onlar sadece nakit gibi kullanılır, ama sadece takas karşılığında işletmeler ile olabilir.

Şimdi, aklınıza gelebilecek iş hemen hemen her türlü bu değişim bulunabilir - muhasebeciler, muhasebeciler ve vergi uzmanları da dahil olmak üzere. Özellikle muhasebe ve defter tutma - - hatta az 20, 15 10 sent için ticaret satılan Ve bir kaç yıl geri ben size ürün ve hizmetlerin binlerce herhangi satın sağlar takas sektöründe gizli bir "kaçamak" keşfetti "gerçek" para dolar.

İşte nasıl:

Ne ticaret sektöründe çoğu insan hakkında sanmıyorum ticaret dolar düzenli dolar harcamak kadar kolay değil olmasıdır. Ve takas birçok işletme onlar harcamak ya çok meşgul ya da çok tembel ticaret binlerce dolar biriken sonunda. Hangi temelde Monopoly parası olarak olarak değersiz olduğu anlamına gelir.

Unutmayın, düzenli para gibi her yerde geçirebilirsiniz değil. Sadece döviz içinde ticareti dolar harcayabilirsiniz.

Ve sen sadece pennies için kendiniz ve işiniz için muhasebe ve defter tutma hizmetleri dolar değerinde binlerce alabilirsiniz ... sadece aşırı ticaret para ile insanların temas ve düzenli dolar ile onların "ticaret" dolar almak için teklif - ve de dik bir indirim.

Sana bir "gerçek hayat" örnek vereyim.

Sadece geçen yıl ben vergimi yapmak için benim muhasebeci 3000 $ borçlu.

Benim muhasebeci bir takas değişimi olduğundan, ben sadece aşırı ticarette para 3.000 $ olan birini buldum ve daha az on dakika içinde, sadece 600 $ nakit için kendi ticaret dolar her 3.000 $ aldım.

Bu tasarruf tam 2.400 $ var.

Ben her yıl yapıyoruz. Binlerce olmasa bile - - dolar Ve yüzlerce kaydedebilirsiniz.

Ve sen de aynı şeyi yapabilirsiniz.

Basitçe (büyük olanlar işletmelerin bu tür onlarca var), onlar ücret ne olduğunu görmek ve daha sonra aşırı ticaret dolar ile aynı değişimi başka bir iş bulmak ve muhasebeciler, muhasebeciler, EBM ve döviz diğer vergi uzmanlarından listesinde bakmak , 20, 15 için onların aşırı ticaret dolara satın dolar bile az on sent sunuyoruz.

Veya dolar on sent - Birisi aşırı ticaret 5.000 $ varsa Başka bir deyişle, gerçek para 500 $ için onları satın alacak söyle.

İnan bana, bazı şirketler bunu ne yapmak için hiçbir fikrim yok bu yüzden çok ticaret para var. Ve onlar her harcamak değil eğer tüm ama değersiz olduğunu biliyorum. Çoğu hemen her zaman gerçek nakit için dik bir indirim tesisindeki ticaret satmayı kabul edecektir nedeni de budur.

Oldukça şaşırtıcı, değil mi?

Eğer ilgili hizmetler muhasebe üzerinde çok para harcamak Eğer bu gizli bir servet kazandıracak - özellikle vergi zamanda.
 Muhasebe zor bir iş değil, herkes için zihin vardır. Muhasebe bir derece elde etmek için, mesleğin ins ve çıkışları öğrenme kolej zaman büyük miktarda harcamak zorunda. Eğer daha Canvas Tablo yaratıcı bir zihin varsa, muhasebe sizin için olmayabilir.

Eğer bir profesyonel değil, ama kendi giderleri izlemek için gerekiyorsa, bazı muhasebe kitapları satın almak ve kendinizi temellerini öğretmek için deneyebilirsiniz. Sizin ve ev ev iş dikkat Canvas Tablo çekmek için gerekli becerileri işleyebilir bir şey olabilir. Diğerleri yazılımı seçerken Bazı insanlar, giderler ve Canvas Tablo gelir izlemek için defterine muhasebe kitapları satın almak için seçin.

Yazılım düzenli muhasebe defterleri üzerinde büyük bir avantaja sahiptir. Sen Canvas Tablo ne yapıyorsun temel bir anlayış varsa, program içine bilgi koymak için öğrenebilirsiniz, ve sizin için işin Canvas Tablo çoğunu yapacağız. Ayrıca sen nasıl yapıyorsun bildirmek için raporlar oluşturabilirsiniz. Sen gider, kar, işletme Canvas Tablo maliyetleri ve bilmeniz gerekebilir başka bir şey için raporlar alabilirsiniz. Böyle Peachtree Muhasebe olarak Canvas Tablo Yazılım müşteri desteği ile birlikte geliyor.

Eğer gerçekten bunu istiyorsanız, ilk önce bazı ders kitapları satın almak ve Canvas Tablo temelleri üzerinde bir tutmak gerekir. Muhasebe kitaplar birçok büyük kitapçılarda yanı sıra online Canvas Tablo olarak bulunabilir. Eğer muhasebe ile ilgili her şeyi öğrenmek için ya da size detaya girmeden bilmeniz gerekenler öğretecek basit rehberlerini satın alabilirsiniz isterseniz daha zor kitaplar bulabilirsiniz. Bu şeylere bir göz Canvas Tablo tutmak istiyorsanız harika ama o yılın sonunda bir muhasebeci veya vergi hazırlayıcısı yanına şeyi devredecek Canvas Tablo.

Eğer muhasebe defterlerini ve programları çok para harcamak istemiyorsanız Canvas Tablo, size kitap için yerel kütüphane bakabilirsiniz. Ayrıca kullanılmış kitaplar ve kullanılan yazılım satan kişiler için eBay veya yerel sınıflandırılmış reklamlar aracılığıyla bakmak isteyebilirsiniz. Eğer hala kayıp düşünüyorsanız, Canvas Tablo bölgenizdeki kolej arayın. Onlar bir ev ya da küçük işletme sahip olanlar için basit ve temel muhasebe dersleri sunabilir.

No comments:

Post a Comment