Thursday, July 4, 2013

Psişik yetenek


Psişik yetenek pek çok çeşidi görülür. Bazı geleceği görmek yeteneğine sahip, diğerleri üzerinde geçti insanlarla tanışmak için edebiliyoruz. Telekinezi zihninizi yoluyla olsun, uzay, enerji, ya da zaman etkileme yeteneğini ifade eder bir psişik yeteneğidir. Birçok insan yanlış olduğuna inandığımız bir paranormal bir iştir. Oldukça yaygın bir sahne hareket, şovmenlik veya performans, telekinezi ve bugün hafife oldukça sık alınır gerçekleştirmek mümkün gibi görülmektedir. Birçok kişi telekinezi sadece zihin ile hareketli nesneleri içerir varsayalım. Eğer sanat bir öğrenci iseniz Ancak, çok daha anlamlı ve sadece daha derin olduğunu anlayacaksınız.
Istismar Tarihi
Dönem "telekinezi" yıl 1890 yılında icat edildi ve bu tür hayaletler ya da ruhlar gibi doğaüstü ya da paranormal varlıklar tarafından nesnelerin hareketini sevk genelde sadece kullanılmıştır. 20. yüzyıl boyunca, telekinezi dolandırıcılık bir dizi kitlelerin dikkatini ve korku almanın bir yolu oldu.
Bu yolsuzluklar nedeniyle, birçok kişi örneğin psişik okuma için, çeşitli psişik yetenekleri olan inancını kaybetmiş. Ücretsiz psişik okuma internette kolayca kullanılabilir olsa da, hala insanların güven yeniden kazanmak yavaş bir süreçtir. Insanların yararına kendi psişik yetenek sunarak, yetenekli olanlar psişik yetenek oldukça gerçek olduğunu kanıtlamaktadır.
Psikokinezinin çıkması
Dünya Savaşı sırasında, 1914 telekinezi ilgi almıştı ve güvensizlik ortadan kaldırmak ve dönem telekinezi getirdiği göz ardı etmek için, dönem "psikokinezi" para basma için gitmişti insanların büyük bir sayı vardı. Sanat gerçekleştirebileceği görevleri çeşitliliği, onlara dokunmadan nesneleri hareket metal yumuşatma, ve birçok diğer şeyler arasında levitating içerir. Terim telekinezi yerine şimdi psikokinezinin paranormal aktiviteler kapsayan daha nesnelerin hareketini için özel oldu.
Telekinezi ve psikokinezi arasındaki farklar
Telekinezi zihinsel aktivite ile madde taşımak için yeteneğidir. Bu paranormal yetenek, bir yerden başka bir yere bir nesne hareket eden bir nesne dönüş yapma, sallayın veya titreşim yapıyor, hatta bir nesne kırmak için neden içerir. Hatta bazıları nesne parçacıkların hareket yoluyla, telekinezi uygulamaları bir kişi ısı ve soğuk nesneler mümkün olabilir söylüyorlar.
Telekinezi telekinezi altında her şeyi içerir. Ayrıca yetenek, teleport manyetizma etkiler, ışık parçacıkları yanı sıra şekli vardiya kontrol, ve hatta hasta veya hasar görmüş dokuları tamir yaralandı olanlar iyileşmek için içerir.

No comments:

Post a Comment