Thursday, July 4, 2013

Commonwealth Bank


Commonwealth Bank Avustralya'da en büyük bankacılık gruplarından biridir. Onlar Avustralya Commonwealth en finansal hizmet sağlayıcısı bankacılık grubudur. Hepimiz Avustralya E-ticaret sektöründe çok hızlı büyüyor biliyorum. Avustralya işadamlarının çoğu e-ticaret alanında girdi. Küresel pazarda gerçek bir varlığı almak için daha gelişmiş olması gerekir. Kadar çok rakip ile online iş yapmak her işadamı için zor bir mücadeledir.
PrestaShop e-ticaret iş için en iyi seçeneklerden biridir. E-ticaret iş çoğu kendi online mağaza için prestashop e-ticaret çözümü kullanır. Şimdi diğer rakip E-mağaza ayırt etmek oldukça zor. Bunun için biz bir yenilikçi ödeme modülü geliştirmek var. Bu ödeme modülü, sadece ayırt değil, aynı zamanda prestashop ödeme sürecini geliştirmek değil. Bu iş satış nihai etkisi gösterecektir. Bu modül topluluğu banka API ile web sitenize bağlamak için yardımcı olur.
Commonwealth banka ödeme modülü özellikle Avustralya Commonwealth Bank için gelişir ilk ödeme modülüdür. Bu modül prestashop online alışveriş sepeti ödenmesi sürecini iyileştirmek için geliştirmiştir. Bu modül online alışveriş için kullanılan kredi kartları kabul etmenize olanak tanır. Bu modül web sitenize büyük bir kullanıcı etkileşimli arayüz sağlar. Bu online mağaza ile müşteri daha rahat hale getirir. Bu da iyi global pazarda online tüccar bilinen yapar.
Eğer prestashop arabasının kullanıcılardan biri iseniz o zaman herhangi bir prestashop sepeti sürümünde bu modül yükleyebilirsiniz. Bu prestashop tüm sürümleri için uyumludur. Online iş yapma müşteri oldukça bağlıdır. Yani online mağaza ile onları rahat ettirmek gerekir. Bu modül büyük bir güvenlik ile veri büyük boyutu yönetebilirsiniz. Bu modül daha basit kaydırılabilir özellikleri sağlar. Bu modül, online mağaza süsleyen değil, aynı zamanda ödeme sistemi daha güvenli ve güvenli yapar sadece. Bu Commonwealth Bank ödeme modülü kadar pahalı değildir. Bu modül daha ucuz olduğu için, herhangi bir küçük ölçekli işadamı için uygun olduğu.
Globonetics Inc küresel pazarda lider E-ticaret geliştirme şirketi biridir. Biz uluslararası pazarda büyük bir üne sahip. Globonetics mükemmellik markasıdır. Bizim yazılım ürünleri tüm dünyada kullanılmaktadır. Biz büyük bir müşteri listesi var. Biz birçok müşterinin uzun yıllar bizimle çalışma var. Ve bu iş ilişkisi devam etmek istiyoruz. Biz yeteneğimizi en iyi şekilde çalışma inanıyorum. Biz büyük bir potansiyele çalışan personel gibi, her zorlukları e-ticaret gelişiminde ortaya karşıya. Biz bir sonraki seviyeye bu e-ticaret sektörü almaya çalışıyoruz.
Biz her zaman müşterilerimize karşılaştığı sorunları çözmek için hazır en deneyimli geliştirme ekibi var. Biz uzun vadeli iş ilişkileri inanıyoruz. Bu ortaklığın başarılı bir sonuç elde etmek için tek yoldur. Hizmetlerimiz Avustralya için sınırlı değildir. Biz tüm dünyada iş yapmak. Bu topluluğu banka ödeme modülü sadece Avustralya bölge için ilk piyasaya ödeme modülüdür. Eğer aynı zamanda ödeme modülü arıyorsanız o zaman doğru yerdesiniz.
Bizim için herhangi bir öneri bulundu Yani, bize önermek çekinmeyin. Biz her zaman öneri için açıktır.

No comments:

Post a Comment