Thursday, July 4, 2013

E-Posta Listeleri


Bir e-posta listesi var? Eğer abone büyüyebilir bilmek ister misiniz? Evet? Eğer burada, öğrenmek, çünkü bu iyi. Biz listesi oluşturma yapılır tam olarak nasıl içine gitmeden önce Tamam, iyi, biz sürecin genel bir bakış tartışmak istiyorum. Eğer pazarlama malzemeleri insanların e-posta için, önce onları listenize veya optin abone olması gerekir ve bu onların izni alan oluşturmaktadır. Açıkçası bu spam yapan veya web üzerinden tüm e-postalar kazıma ilgili değil. Aboneler aslında listenize in-tercih ve ilginç e-posta göndermek için sizden hiçbir yerde, ne burada bahsediyoruz, liste oluşturma opt-in.
Eğer büyük bir liste varsa, o zaman sizden satın düşünüyorum ne açısından onlara pazar olabilir, ve onlar da sizin şirket için bir ömür boyu değere sahip olacaktır. Bu başarılı online şirketlerin büyümeye nasıl. Bir e-posta listesi ile bir avantajı artık yeni iş getirerek tüm bu günlük çaba adamak zorunda olduğunu. Ileri giderek, size bankaya tüm yol alabilir olağanüstü listesi oluşturma ipuçları birkaç gösterecektir.
Ziyaretçilerinizin Yardım ve kendinizi yardımcı olacak, ve insanlar listenize optin istediğinizde bu geçerlidir. Listenize Sadece ilk isim ve e-posta adreslerini, gerekli değildir daha fazla bir şey soran sopa özel uygulama, vb bir tür olmadığı sürece isim ve e-posta adresinizi başka bir şey istemez. Size kendi keşfetmek bir şeydir ki, sign-up sırasında ilk isim bırakarak artış optin oranları hakkında okudum. Eğer gerçekten böyle kendi posta adresi, telefon numarası, vs gibi ekstra bilgi sormak istiyorum eğer abone yaptıktan sonra, bir sonraki adım olarak, yapabilirsiniz.
Ayrıca trafik almak ve niş bir blog oluşturarak listenizi oluşturmak ve ziyaretçiler listenize abone için bir yol verebilir. Eğer arama motorlarında sıralaması ve daha sonra okuyucuların daha bilgilendirici güncellemeleri almak için listenize abone olabilir hedefli mesaj yazabilirsiniz. Blogging ile artı nokta doğrudan ziyaretçilerin opt-in kutusu üzerinden blogunuza gelen almak mümkün olacak anlamına gelir, kolayca yüksek arama motoru sıralamalarını alabiliriz. Hiçbir neden tek bir tekniği güvenmek, ancak var. Diğer kanıtlanmış teknikleri ile blog birleştirirseniz, listenizi daha hızlı büyüyecek.
Umarım e-posta listesi oluşturma gibi zor bir görev olmadığını görmek başlıyor. Ayrıca, sadece liste büyüyen ve elinizin genişleterek elde edebilirsiniz değerin türünü büyük olabilir. Eğer online iş dışında daha fazla almak, böylece bu liste oluşturma teknikleri uygulamak için şimdi başlayın.

No comments:

Post a Comment