Monday, November 26, 2012

Mücevher Kutusu


Hiçbir sosyal medya gücü vardır Mücevher Kutusu reddediyor. Işletmelerin giderek artan sayıda Twitter, Mücevher Kutusu ve diğer hizmetler ile ilgili alıyorsanız nedeni budur. Sanayi veya ticari boyutu önemli Hayır, size Mücevher Kutusu tam olarak yararlanmak farkına Mücevher Kutusu varmalıdır - size fark olabilir daha fazla avantaj sunar.
Eğer Sosyal Medya artırmak için neler yapıyorsunuz? görünürlük. Eğer bir plan yoksa, bir değişiklik yapmak için şimdi daha iyi bir zaman yoktur. Bunun sonunda, bir sürü iş gibi görünse de pek çok fayda olduğunu fark edecektir.
Burada Mücevher Kutusu takipçileri numaranızı büyüyen içine zaman ve enerji bir sürü koyun niçin beş nedeni vardır:
1. Büyükşehir ulaşılabilecek. Şu anda potansiyel ve mevcut müşteriler ile temasa geçmek için ne yapıyorsun? Ne olursa olsun şu anda ne yapıyorsun, sen Mücevher Kutusu takipçilerinin sayısı artar size büyük bir erişemeyeceği emin olabilir - ve bu tam olarak ne istediğinizi.
2. Yeni ürün ve hizmetlerle birlikte özel Mücevher Kutusu teklifleri duyurmaktan yeteneği. Eğer başka bir şey, Twitter başkaları ile iletişim kurmak için harika bir çıkış noktası olduğunu. Size duyurmak istediğiniz yeni bir ürün veya hizmetiniz var mı? Eğer öyleyse, Mücevher Kutusu takipçileri bu çıkıyorum başlamak için harika bir yerdir.
3. Sektörünüzdeki boyunca güç ve itibar göster. Daha Mücevher Kutusu takipçileri daha bir otorite olarak görülecektir. Bu yöredeki sanayi alanındaki herkesten fazla takipçileri var olacağını nasıl serin düşünün. Çoğu şirket, bu onların itibarını artırmak için harika bir yol olduğunu biliyoruz.
4. Daha kolay bir sürü iş yapmadan kelime yaymak. Tabii, ilk Mücevher Kutusu göndererek kişi olabilir ama onların yem üzerine "retweet" için gidiyor kim asla bilemezsiniz. 21. yüzyılda "kulaktan kulağa pazarlama" olarak düşünün.
5. Bu göreli kolaylıkla yapılabilir. Bu Mücevher Kutusu takipçileri büyüyor ve bu sosyal medya hizmeti yararlanarak bir parça kek olduğunu söylemek değildir. Söyleniyor, herkes senin çok zaman alacak söyleyeyim yok. Eğer sosyal medya adamak için her zaman yoksa, her zaman bu hizmetleri sağlayan bir şirket ile sözleşme yapabilir.
Bu işletmeler, giderek artan sayıda kendi Mücevher Kutusu takipçileri büyüyor odaklanmış neden birçok nedenlerden sadece beş vardır. Bir şirket olursa olsun boyutu veya sanayi sahipseniz, sizin sosyal medya çabaları içine daha fazla zaman ve enerji Mücevher Kutusu koyarak düşünmek gerekir. Bugünün gün ve yaş, bu rekabetin büyük olasılıkla yapıyor bir şeydir.
Bu iş yardımcı olabilir ne kadar sürpriz olabilir. Yalnızca şu anda bir kaç Twitter takipçileri var olsa bile, bu sayı hızla doğru planı ve yaklaşım ile büyüyebilir. Sizin takipçileri artış böylece yararlanmak mümkün olduğunu yararları olacak gibi Mücevher Kutusu.

No comments:

Post a Comment